skip to Main Content

Ontdek de regeling Afbouw Carrière in de Cao Gehandicaptenzorg

ArbeidsmarktfondsenGehandicaptenzorgPensioen

De Cao Gehandicaptenzorg kent de regeling ‘Afbouw Carrière’ voor werknemers in een cliëntgebonden functie. De regeling houdt in dat je als medewerker de mogelijkheid hebt om drie jaar voorafgaand aan je pensioengerechtigde leeftijd minder te gaan werken, om zo mentaal en fysiek in balans te blijven. Maar wat betekent dit voor jou?

Om een onderbouwde en bewuste keuze te kunnen maken om wel of niet deel te nemen aan de regeling ‘Afbouw carrière’ is er een rekentool voor medewerkers ontwikkeld. In deze tool kun je bekijken of je aan de voorwaarden voldoet en krijg je inzicht in de gevolgen voor je salaris bij deelname aan deze regeling. In dit webinar is de tool toegelicht en stap voor stap doorlopen. Ook is het mogelijk om een gratis financieel adviesgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek bespreek je samen met een financieel coach wat de gevolgen van deze regeling voor jou kunnen zijn.

De rekentool en het adviesgesprek worden aan de werknemers in de gehandicaptenzorg ter beschikking gesteld door de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG). De StAG is het arbeidsmarktfonds voor de gehandicaptenzorg waarin de partijen die aan tafel zitten bij de Cao Gehandicaptenzorg, waaronder FBZ, participeren.

×Close search
Zoeken